Home systeemvergelijk Msquad

Msquad

Met Msquad ATS coördineert jullie recruitmentteam sollicitatieprocedures, houden jullie (potentiële) kandidaten goed in beeld én zorgen jullie voor persoonlijke trajecten. Met alle geïntegreerde hulpmiddelen op het gebied van recruitment en employer branding beschik je over alles om de beste mensen aan te nemen. En dat terwijl je iedereen betrekt.

Beschrijving

Visma | Raet EasyCruit is recruitmentsoftware in de cloud die het proces optimaliseert en zorgt voor kwaliteit in alle stadia van het recruitmentproces. Met EasyCruit ben je in staat om kandidaten sneller te werven, selecteren, beheren en plaatsen.

Met Visma | Raet EasyCruit verbeter je zowel de werkprocessen als de candidate experience. De oplossing is geconfigureerd en aangepast aan jouw specifieke behoeften, wensen en voorkeuren. Je kan vele aspecten van het wervingsproces automatiseren en beheren. Dit zorgt voor betere resultaten, hogere productiviteit en een positieve ervaring voor zowel de kandidaat, als de recruiter. Tevens is het mogelijk om na de selectiefase, de kandidaat zorgeloos te laten doorstromen in een digitaal onboarding proces (o.a. middels een app).

Visma | Raet EasyCruit biedt een stabiele ondersteuning gedurende het wervingsproces.