Varbi en Centric introduceren met samenwerking all-in-one recruitmenttool

1375
Varbi en Centric introduceren met samenwerking all-in-one recruitmenttool

Varbi en Centric zijn officieel partners geworden. Het recruitmentsysteem van Varbi is daardoor nu verbonden met het HR & Payroll-systeem van Centric. Hiermee is de all-in-one recruitmenttool Motion Recruit ontstaan, waarmee organisates hun recruitmentproces kunnen versnellen én vereenvoudigen.

Geweldige kans

Magnus Mollstedt, CEO van Varbi, is blij dat de Scandinavische organisatie de volgende stap in Nederland kan zetten. “Dit is een geweldige kans voor Varbi, omdat we in Nederland blijven groeien. We zijn verheugd nu partner te zijn van Centric.”

HR-processen digitaliseren

“En wij zijn blij met de samenwerking met Varbi!”, zegt Hein Brockhoff, directeur bij de HR & Payroll-afdeling van Centric. “Want met de aanvulling van Motion RECRUIT in de Motion Suite bieden wij onze klanten een nog grotere toegevoegde waarde. Alle HR-processen zijn nu namelijk volledig te digitaliseren.”

Video

In een eerder interview tijdens Unleash Amsterdam vertelde Heddeke Andersson al over de wens om met Varbi de Nederlandse markt te veroveren. “Er spelen veel leuke dingen in Nederland.” In onderstaande video vertelt ze hier meer over.