The ATS Show: Nicolas Speeckaert over skeeled en artificial intelligence in recruitment

2353

In deze nieuwe show over recruitmentsystemen, The ATS Show, interviewt host en recruitmentsystemenexpert Liesbet De Rouck internationale leveranciers van systemen. In deze eerste aflevering spreekt ze met Nicolas Speeckaert van skeeled.

Over The ATS Show

In elke aflevering van The ATS Show bespreekt Liesbet De Rouck een specifiek (recruitment)thema met een gast afkomstig van een internationale leverancier van een recruitmentsysteem. Het thema van deze eerste aflevering is artificial intelligence.

Eerste gast: skeeled

Nicolas Speeckaert, Founder & Managing Partner bij skeeled, is de eerste gast van de show. Hij vertelt de kijker alles wat je moet weten over hun recruitmentsysteem. Het Luxemburgse skeeled is een alles-in-één-oplossing die recruiters en HR-afdelingen helpt om de eerste stappen van het recruitmentproces te digitaliseren en te automatiseren. In onderstaande video zal Nicolas onder andere skeeled pitchen in 120 seconden.

Passie

“Ik heb een enorme passie voor artificial intelligence omdat in dit gebied nou eenmaal heel veel gebeurt. We zien meer en meer artificial intelligence in recruitment, zoals chatbots, artificial intelligence dat gebruikt wordt om de relaties met kandidaten te verbeteren en we hebben tools die je helpen de beste vacatureteksten te schrijven, om maar wat te noemen. Het is erg goed om te zien dat er organisaties zijn in ons vakgebied die artificial intelligence gebruiken in hun technologie om ervoor te zorgen dat de beste mensen gevonden kunnen worden voor de job”, vertelt Nicolas Speeckaert. In The ATS Show vertelt hij meer over skeeled, artificial intelligence en alle andere zaken die ter sprake komen over recruitmenttechnologie.