The ATS Show met John-Erik Hassel (Varbi): “We hebben elk jaar 1,5 miljoen sollicitaties door het systeem lopen”

1094

In de vijfde aflevering van de ATS Show praat Liesbet De Rouck met John-Erik Hassel. Hij vertelt meer over het Zweedse Varbi.

Over de ATS Show

In elke aflevering van The ATS Show bespreekt Liesbet De Rouck een specifiek (recruitment)thema met een gast afkomstig van een internationale leverancier van een recruitmentsysteem. Het thema van deze vierde aflevering is Salesforce.

Gast: John-Erik Hassel van Varbi

John-Erik Hassel is founder en chairman van Varbi. Varbi levert een all-in-one recruitmentsysteem dat wordt gebruikt door ruim 37.000 recruiters en managers. Deze recruitment tool neemt nagenoeg het gehele wervingsproces uit handen, van adverteren en het ontvangen van sollicitaties, tot filteren, het uitvoeren van tests en het communiceren met kandidaten en collega’s. Varbi, van origine Scandinavisch en een van de grootsten op de markt, werkt samen met diverse gemeentes, universiteiten en hoge scholen. Het systeem is in diverse talen beschikbaar én is GDPR-proof.

Collaborative hiring

“We hebben ongeveer 1,5 miljoen sollicitaties per jaar die door het systeem lopen. Dit komt van ongeveer 600 klanten in 10 landen.” John-Erik Hassel vertelt je meer over Varbi in de video hieronder.

Eerdere afleveringen