The ATS Show: Lewis de Stoppelaar (Recruitee) over collaborative hiring

1242

In de derde aflevering van de ATS Show praat expert Liesbet De Rouck met onze gast Lewis de Stoppelaar van Recruitee over collaborative hiring en nog veel meer.

Over de ATS Show

In elke aflevering van The ATS Show bespreekt Liesbet De Rouck een specifiek (recruitment)thema met een gast afkomstig van een internationale leverancier van een recruitmentsysteem. Het thema van deze derde aflevering is collaborative hiring.

Gast: Lewis de Stoppelaar van Recruitee

Lewis de Stoppelaar is Head of Sales bij het Nederlandse Recruitee. Recruitee is een Europees platform voor het aantrekken van talent, ontworpen voor zowel recruiters als het inhuren van managers. Met Recruitee kan je gegevens en geavanceerde AI-functies gebruiken om elk aspect van het wervingsproces te optimaliseren.

Collaborative hiring

Niet alleen zal Lewis de kijkers alles vertellen over Recruitee, hij deelt ook zijn mening over bijvoorbeeld artificial intelligence en het thema van de maand: collaborative hiring. Wat is zijn visie daarop en hoe kan Recruitee organisaties helpen met collaborative hiring? Bekijk hieronder de derde aflevering van de ATS Show!

Eerdere afleveringen