The ATS Show: Bullhorn, Mysolution en Tigris over Salesforce

2677

De vierde aflevering van de ATS Show gaat over Salesforce. Drie verkopers van Salesforce-producten, Bullhorn, Mysolution en Tigris, zullen dit bespreken met expert Liesbet De Rouck.

Over de ATS Show

In elke aflevering van The ATS Show bespreekt Liesbet De Rouck een specifiek (recruitment)thema met een gast afkomstig van een internationale leverancier van een recruitmentsysteem. Het thema van deze vierde aflevering is Salesforce.

Gasten: Bullhorn, Mysolution & Tigris

Voor deze aflevering hebben we drie leveranciers uitgenodigd om te discussiëren over Salesforce. Roy Hollak (op dat moment Salesforce Delivery Lead bij Bullhorn), Arno de Haan (Partner bij Mysolution) en Maikel Neelen (Co-Founder van Tigris) bespreken de wereld van Salesforce onder leiding van expert Liesbet De Rouck.

Salesforce

Salesforce is een van de meest gebruikte CRM-oplossingen ter wereld. Met Salesforce kunnen organisaties eenvoudig contact onderhouden met externe partijen en bedrijfsactiviteiten beheren. Daarnaast biedt het platform uitgebreide mogelijkheden voor het opbouwen van communities en het automatiseren van processen. Eén van de grootste voordelen van Salesforce is de mogelijkheid om één geïntegreerd platform in te zetten voor de HR- en recruitmentactiviteiten.

Eerdere afleveringen