Tech Talk Hans Scheers: Kiezen in de snoepwinkel vol recruitmentsystemen

2225

Tijdens Recruitment + Talent Tech Demo_Day 2019 hield expert Hans Scheers een Tech Talk over de wereld van recruitmentsystemen. Hij vertelde welk systeem het beste past bij jouw organisatie.

Recruitmentsysteem kiezen

Voor ieder bedrijf met een continue wervingsbehoefte lijkt het hebben van een goed ingericht recruitmentsysteem anno 2019 een ‘no-brainer’. Maar welk systeem past nu het beste bij jouw organisatie? In deze Tech Talk neemt Hans Scheers je mee in het keuzeproces van een recruitmentsysteem, zodat je niet als ‘klein kind in een snoepwinkel’ verdwaalt tussen al het lekkers dat de leveranciers jou te bieden hebben. Zijn hele verhaal bekijk je in onderstaande video.

Over Hans Scheers

Hans Scheers heeft jarenlang in de detacheringswereld gewerkt en helpt nu, als zelfstandig ondernemer bij Xapax, op zijn eigen en nuchtere manier bedrijven bij het verbeteren van hun recruitment. Xapax staat voor ‘uitzicht’. Zicht op een gezonde groei van een bedrijf. Met de juiste positionering en met het juiste personeel. Hans richt zich met zijn activiteiten op het geven van marketing advies en recruitment advies. Hij ondersteunt bedrijven op het gebied van marketing en communicatie, het bouwen van een (werkgevers)merk en het inrichten van de processen om de juiste medewerkers te werven. Niet vanuit luchtfietserij, maar met Zeeuwse nuchterheid stap voor stap richting de ‘stip op de horizon’.

Over Demo_Day

Ontdekken hoe en welke tools jouw recruitment kunnen boosten? Kom dan naar Demo_Day 2020, het kleine zusje van het Recruitment Tech Event. Aan de hand van demo’s, demosessies en tech talks kun je je oriënteren én tooling uitproberen. Meer informatie vind je hier!