Met jouw team voordelig naar het Recruitment Tech Event 2016

1849
Met jouw team voordelig naar het Recruitment Tech Event 2016

Ga met jouw hele team voordelig naar het Recruitment Tech Event en laat je informeren en inspireren over de recruitmenttechnologie van 2017. Met een Company Ticket kun je met 4 deelnemers naar het event voor de prijs van 3 en heb je je eigen statafel tijdens de lunch.

Op speciaal verzoek

De organisatie van het event kreeg van meerdere organisaties de vraag of ze ook met meerdere collega’s konden komen. Daarom is er met nog een kleine maand te gaan het Company Ticket toegevoegd waarmee je met 4 personen van dezelfde organisatie kunt deelnemen voor de prijs van 3 personen.

4 keynotes en 18 breakouts

Ontdek hoe technologie jouw recruitment kan optimaliseren tijdens de tweede editie van het Recruitment Tech Event. Hét toonaangevende event over de recruitmenttechnologie van morgen. Met inspirerende keynotes, verdiepende breakouts en innovatieve demo’s ben je in één dag bij. Met bijdragen van o.a. DAS, Young Capital, Praxis, Luba Groep, Eneco, Ahold Delhaize, Brunel, Integrand, Enginear, Bam en Delta Lloyd.

Lunch

Naast het feit dat je 4 tickets voor de prijs van 3 krijgt staat er tijdens de lunch een statafel voor jouw organisatie gereserveerd. De Company Tickets zijn alleen beschikbaar voor werkgevers en bureaus. Wil je graag een van de 3 nog beschikbare Company Tickets, stuur ons dan een e-mail en we nemen contact met je op.