TA Live spreker Yulia Bondar: “Beste ATS hangt af van wat belangrijkst is voor de organisatie”

1405
TA Live spreker Yulia Bondar:

Yulia Bondar heeft als interim recruitment manager al met veel verschillende recruitmentsystemen (ATS-en) gewerkt. Welk recruitmentsysteem is nu het beste? Nou, het hangt allemaal af van wat voor jouw organisatie het belangrijkst is. Ze heeft uitgebreide ervaring met de bekende ATS-en Greenhouse, Lever en Recruitee en bespreekt deze in detail tijdens de derde editie van Talent Acquisition Live op donderdag 12 maart in Amsterdam. In dit artikel geeft ze alvast een voorproefje…

Yulia houdt van Greenhouse omdat…

Greenhouse de puntjes op de i heeft gezet met haar recruitmentsysteem. Alle denkbare opties heeft Greenhouse in haar systeem zitten. Daarnaast heeft het een grote verscheidenheid aan integraties wat jouw dagelijkse werk als recruiter veel gemakkelijker maakt.

Yulia houdt van Lever omdat…

het een van de weinig recruitmentsystemen met een CRM en nurture campagnefunctie is. Zo kun je het proces van het nurturen van talentpools volledig automatiseren en sourcingactiviteiten automatiseren. Stel je voor: je zet een campagne op en de ‘reach outs’ worden vanzelf verstuurd (soms van verschillende mensen, laten we zeggen van CEO of Team Lead), terwijl jij als recruiter tijd kunt besteden aan meer creatieve en strategische zaken!

Yulia houdt van Recruitee omdat …

Het ATS eenvoudig werkt en een fijne user experience heeft. Het ziet er uit als een Trello board, en je kunt elk van de podiums definiëren (wat niet altijd een geval is met een andere recruitmentsystemen). De betaalbare prijsstelling is ook een groot voordeel, vooral als je een startup of scale-up bent. Het is ook een van de beste oplossingen voor wanneer je voor het eerst een recruitmentsysteem implementeert, omdat er ook een front-end recruitmentsite bijzit.

Talent Acquisition Live: 12 maart 2020

Wil je nog veel meer weten over de ervaringen van Yulia Bondar met deze recruitmentsystemen? Schrijf je dan in voor hét Europese event over innovatie in recruitment: Talent Acquisition Live. Neem dan deel aan haar breakout bij TA Live op 12 maart in Amsterdam. Meld je voor 1 maart jouw ticket (krijg korting als je met 3 of meer komt) zodat je niet het last minute tarief hoeft te betalen.

Over Yulia Bondar

Yulia is een “people & technology” enthousiasteling, afkomstig uit Oekraïne en geniet van het werk en leven in Amsterdam. Met een graad in psychologie en ook nog “geeky”, heeft ze altijd een gezonde nieuwsgierigheid gehad naar mensen. Vooral “mensen op het werk”. Dat bracht haar naar Recruitment & Talent Acquisition Management, waar ze de laatste 7 jaar de wereld van de techniek heeft verkend. Yulia denkt altijd een stap vooruit, analyseert waar de markt heen gaat en doet de dingen net even anders. Het gaat om de juiste mindset en pas dan om tools, toch?

Als een van de leden van de Hacking HR gemeenschap en organisator van evenementen, gelooft ze echt in de kracht van de gemeenschap. En gebruikt ze dit veel bij het werven. Toch gaat haar expertise verder met Employer Branding, Recruitment Marketing en Employee Engagement. Tijdens haar leven in Nederland en de voortdurende internationale recruitment doet ze onderzoek naar cultuurverschillen op het werk.

Tegenwoordig helpt ze start-ups, scale-ups en innovatieve digitale bedrijven hoe ze anders kunnen groeien en ‘disruptive’ kunnen werken als werkgever. En dat vindt ze geweldig!