Stem op de 5 nominaties voor de Recruitment Tech Awards 2016

1820

Hunkemöller, USG People, Hello Talent, IVY works en Recruitz.io zijn de genomineerden voor de Recruitment Tech Awards 2016, de prijzen voor innovatieve en effectieve recruitmenttechologie. 20 oktober jl. kregen de genomineerden de nominatie overhandigd tijdens de nominatietour. Vanaf nu tot en met 10 november is het aan jou om te stemmen in de publieksjury.

Genomineerden in de categorie ‘Best tooling’

In de categorie ‘Best tooling’ hadden dit jaar 19 leveranciers van recruitmenttools ingezonden. Hieruit is een Voorselectie van vijf leveranciers gemaakt die 5 oktober presenteerden aan de vakjury. De vakjury heeft uiteindelijk drie leveranciers genomineerd (in alfabetische volgorde):

 • Hello Talent
  Hello Talent is de ideale tool voor het sourcen, organiseren en delen van kandidaten om een effectieve hiring pipeline te bouwen.
 • IVY works
  Met voorspellende en wetenschappelijk onderbouwde people analytics zorgt IVY works ervoor dat altijd de juiste persoon op de juiste plek terecht komt.
 • Recruitz.io
  Recruitz.io is een volledig geautomatiseerd vacature marketing platform dat organisaties helpt om de perfecte wervingscampagne uit te voeren.

Genomineerden in de categorie ‘Best case’

In de categorie ‘Best case’ hadden vijf gebruikers van recruitmenttechnologie ingezonden. Vier gebruikers zijn door de vakjury opgenomen in de Voorselectie en presenteerden hun case ook 5 oktober aan de vakjury. De vakjury heeft in deze categorie twee cases genomineerd (in alfabetische volgorde):

 • Hunkemöller
  Met behulp van recruitmentsysteem en geautomatiseerde video-interviews heeft Hunkemöller haar wervings- en selectiestrategie geoptimaliseerd.
 • USG People
  Meer plaatsingen, kostenbesparing en een nieuwe tool door effectiever gebruik van eigen kandidaatdata met semantische zoektechnologie.

Publiek kan stemmen tot en met 10 november

In de periode van 20 oktober tot en met 10 november 2016 17.00 uur is het aan de publieksjury om hun favoriete tool en case te kiezen. De beoordeling van de vakjury en van de publieksjury tellen beide voor 50% mee bij het bepalen van het eindresultaat. Op donderdag 24 november 2016 worden de Recruitment Tech Awards 2016 uitgereikt tijdens de tweede editie van het Recruitment Tech Event in Utrecht. Iedereen die zijn of haar stem uitbrengt maakt kans op het winnen van een vrijkaart voor het Recruitment Tech Event 2016 op donderdag 24 november 2016 of de editie van 2017 (donderdag 23 november 2017).

Stem op de Recruitment Tech Awards 2016

De Recruitment Tech Awards 2016 worden net als vorig jaar mede mogelijk gemaakt door Compagnon.

Nominatietour 2016

Bekijk in onderstaande video de nominatietour van de Recruitment Tech Awards waarin de genomineerden werden verrast met hun nominatie.