Seminar ‘Selecteer en implementeer succesvol een recruitmentsysteem’

2098

Hoe selecteer je nu succesvol een recruitmentsysteem dat past bij jouw organisatie en situatie? En hoe kun je deze vervolgens optimaal implementeren? Op 26 november 2015 krijg je concrete handvatten tijdens het pre-event seminar van het Recruitment Tech Event 2015.

Landschap, selecteren en implementeren

E-HRM expert Tom van der Valk verzorgt voorafgaand aan het Recruitment Tech Event het seminar ‘Selecteer en implementeer succesvol een recruitmentsysteem‘. In het seminar krijg je een beeld van hoe de markt in Nederland eruit ziet en welke verschillen er zijn. Vervolgens laat Tom zien welke factoren een rol spelen bij de selectie en hoe je vervolgens het gekozen recruitmentsysteem goed kunt implementeren.

Schrijf je nu in

Voor het pre-event seminar kun je je zowel los als in combinatie met het Recruitment Tech Event wat plaatsvindt in de middag aanmelden. Wil je het combineren met het Recruitment Tech Event, wacht dan niet te lang want het event is bijna uitverkocht. Kijk voor meer informatie over het pre-event seminar en om je in te schrijven op de website van het Recruitment Tech Event.