Recruitmentsysteem Varbi gaat samen met Workbuster en Grade AB: “Basis voor verdere internationale groei”

1331
Recruitmentsysteem Varbi gaat samen met Workbuster en Grade AB:

Varbi start een nauwe samenwerking met Grade AB en Workbuster, ondersteund door Viking Venture. Het doel is om klanten het beste aanbod van toonaangevende cloud services binnen HR op de markt te bieden.

Toonaangevend recruitmentsysteem

Rickard Kajson, CEO van de nieuwe groep: “De sterke positie van Varbi als toonaangevend recruitmentsysteem voor de publieke sector en grotere organisaties geeft ons een goede basis om toegevoegde waarde te creëren voor zowel nieuwe als bestaande klanten. De bedrijven passen fantastisch goed bij elkaar en versterken onze positie in het software segment voor HR in de Scandinavische landen.”

Magnus Mollstedt, CEO van Varbi: “Het was een makkelijke beslissing om te fuseren met Grade en Workbuster omdat onze producten zo goed bij elkaar passen. Als groep zullen we in staat zijn om het productaanbod aan onze klanten te versterken, een complete oplossing te leveren aan HR-afdelingen en een basis te creëren voor verdere groei in zowel Zweden als internationaal.”

Varbi

Varbi levert een all-in-one recruitmentsysteem dat wordt gebruikt door ruim 55.000 recruiters en managers. Deze recruitment tool neemt nagenoeg het gehele wervingsproces uit handen, van adverteren en het ontvangen van sollicitaties, tot filteren, het uitvoeren van tests en het communiceren met kandidaten en collega’s. Varbi, van origine Scandinavisch en een van de grootsten op de markt, werkt samen met diverse gemeentes, universiteiten en hoge scholen. Het systeem is in diverse talen beschikbaar én is GDPR-proof.