Recap: Hoe selecteer je de beste recruitment software voor jouw bureau?

963
Recap: Hoe selecteer je de beste recruitment software voor jouw bureau?

Op 24 juni vertelden experts uit de recruitmentindustrie hoe je de juiste software selecteert voor jouw organisatie tijdens het gratis webinar ‘Hoe selecteer je de beste recruitment software voor jouw bureau’? Deze informatieve sessie vol tips & tricks is nu terug te kijken.

Experts

Dries Vrijders van HRlinkiT, Patrick Boonstra van het Recruitment Innovation Lab en Mark Benschop van Bullhorn deelden hun inzichten, ervaringen, tips en tricks onder leiding van Martijn Hemminga van Recruitment Tech. Patrick Boonstra helpt veel verschillende organisaties bij het selecteren en implementeren van een ATS. Omdat Patrick al vroeg in het selectieproces bij een organisatie aan tafel zit, weet hij precies waar je op moet letten. Als Solution Architect bij HRlinkiT ziet Dries Vrijders verschillende implementatieprocessen voorbij komen met verschillende succesvolle recruitment applicaties. Hij deelt in het webinar waar je op moet letten tijdens een selectieproces. Account Executive Mark Benschop is continu in gesprek met veel verschillende recruitmentbureaus over hun bestaande processen in hun huidige IT-landschap. In het webinar vertelde hij onder meer welke lessen hij daaruit heeft getrokken.

Selecteren

Tijdens het webinar ging het onder meer over de stappen vóór het selecteren, er zijn namelijk een hoop dingen waar je op moet letten voordat je écht gaat kijken naar technologie en demo’s aan gaat vragen. Daarnaast staan de experts stil bij de implementatie van tooling en automation in het recruitmentproces.

Benieuwd naar het hele webinar? Deze kijk je hier eenvoudig gratis terug.