Profiteer tot 1 augustus van 100 euro korting op Recruitment Tech Event 2017

1579
Recruitment Tech Event 2017

Op zoek naar informatie en inspiratie om jouw recruitment te optimaliseren met de juiste recruitment tooling? Kom dan 23 november 2017 naar het Recruitment Tech Event. Tot 1 augustus profiteer je van de very early bird korting van 100 euro.

Innovatieve recruitmenttechnologie

Dit jaar vindt alweer de derde editie plaats van hét event waar de recruitmenttechnologie van 2018 centraal staat. Naast een plenaire opening en afsluiting met 3 keynotes en de uitreiking van de Recruitment Tech Awards, kun je in 3 breakout-rondes jouw eigen programma samenstellen. Je hebt hierbij keuze uit 8 breakouts per ronde. De breakouts bestaan met name uit cases waarin werkgevers en bureaus hun ervaringen delen over de recruitmenttechnologie die zij gebruiken. En wat de resultaten zijn. De komende maanden vind je steeds meer informatie over het programma op de site.

Eerste keynote spreker bekend: Hung Lee

De eerste keynote spreker van het Recruitment Tech Event is bekend: oprichter van WorkShape.io en recruitment tech watcher Hung Lee komt over uit Londen om de recruitment tech trends in de nabije en verre toekomst te delen. Hung Lee loopt al meer dan 15 jaar rond in het recruitmentvakgebied als bureaurecruiter, recruitment manager, internal Head of Talent, recruitment trainer en strategisch adviseur van startups in de tech scene van London. In 2014 begon hij samen met twee vrienden aan het bouwen van WorkShape.io, een matching service voor tech talent. Daarnaast cureert Lee wekelijks het recruitment tech nieuws vanuit de hele wereld in zijn ezine On hiring.

Profiteer van het very early bird-tarief

Naarmate de datum van het event nadert gaat de prijs van een ticket omhoog. Wanneer je je aanmeld vóór 1 augustus 2017 profiteer je van € 100,- korting. Hoe langer je wacht met aanmelden, hoe hoger het deelnametarief.

Dit was het Recruitment Tech Event in 2016

Om alvast een idee te krijgen wat je 23 november kunt verwachten, kun je hier de aftermovie van vorig jaar bekijken: