Profiteer nog snel: laatste week early bird-korting op jouw ticket voor het Recruitment Tech Event

1125
Profiteer nog snel: laatste week early bird-korting op jouw ticket voor het Recruitment Tech Event

Wil jij je recruitment boosten? Tijdens het Recruitment Tech Event 2019 bezoek je niet alleen de sessies en demo’s van de beste leveranciers van recruitmentsystemen, maar heb jij de kans je gehele recruitmentproces een boost te geven. Laat je inspireren door experts, die je in hun keynotes en sessies alles vertellen over bijvoorbeeld artificial intelligence, voice en een nieuw business model voor recruiters. Profiteer nog tot 1 oktober van de laatste early bird met €50,- korting!

Laatste early bird

Het Recruitment Tech Event vindt, op 21 november 2019, voor de vijfde keer plaats. Om dit te vieren, krijg je tot 1 oktober liefst €50,- early bird-korting op jouw ticket voor RTE19! Profiteren? Aanmelden doe je hier. Na de succesvolle eerdere edities belooft ook RTE19 weer razendsnel uitverkocht te zijn door enthousiaste bezoekers die alles willen weten over de recruitmenttechnologie van morgen. Het event vindt dit jaar plaats in de gloednieuwe Amsterdome in Amsterdam.

Dit zijn de keynotes

Aan de hand van inspirerende keynotes en liefst 24 breakout-sessies en vele demo’s, is dit de ideale dag om je te laten inspireren op het gebied van recruitment tech. Futurist Richard van Hooijdonk vertelt over het nieuwe business model voor recruiters: “Voor de recruiter van de toekomst ligt een vet nieuw business model”, vertelt hij in dit interview over onder andere zijn keynote. Expert Megan Marie Butler gaat dieper in op de vraag wat strategie betekent voor HR en recruitment in een wereld van artificial intelligence. Elin Öberg Mårtenzon verzorgt een keynote over Tengai, een social interview robot, die exclusief tijdens RTE19 voor even in Nederland te bewonderen zal zijn! Daarnaast zal Maarten Lens-FitzGerald je in zijn verhaal meenemen in de wereld van voice.

Naast deze keynotes zijn er nog liefst 24 breakout-sessies en vele demo’s, waardoor dit de ideale dag is om je te laten inspireren op het gebied van recruitment tech. Het programma, dat wekelijks wordt geüpdate, vind je hier.

Dit was de 2018-editie

Alle vorige edities waren ruim voor het event uitverkocht. Zo ook de 2018-editie. Bekijk hieronder de aftermovie van dit geslaagde event.