Mijn profiel

Sluiten
Varbi recruitment software wordt gebruikt door 37 000 recruiters en managers. Varbi is gebruiksvriendelijk en tijdbesparend. Het maakt zelfs ingewikkelde recruitmentprocessen gemakkelijk. Zowel kleine als grote bedrijven en overheidsinstellingen vertrouwen op de recruitment tool van Varbi. De software is in meerdere talen beschikbaar en is uiteraard GDPR-proof.
Profiel details

Varbi is een key player op het gebied van recruitment software en heeft klanten in verschillende sectoren. Gemeentes, universiteiten en multinationals, maar ook kleinere bedrijven en uitzend- en w&s bureaus gebruiken Varbi. De tool wordt gebruikt in acht Europese landen en in de VS. In Nederland heeft Varbi klanten zoals Kilroy Travels.

Dagelijks solliciteren meer dan 5 000 kandidaten via Varbi. De software is geheel responsive en Quick Apply maakt het proces snel en makkelijk. Voor recruiters en managers is de tool eveneens tijdbesparend en gebruiksvriendelijk. Binnen een mum van tijd heb je een advertentie gemaakt en gepubliceerd, kun je sollicitanten screenen (filteren, sorteren, beoordelen), communiceren met kandidaten via het systeem en sollicitatiegesprekken automatisch inplannen in je agenda.

Het Employer Branding team van Varbi publiceert desgewenst doelgroepgerichte advertenties in sociale media en maakt op maat gemaakte Career Pages.

Ga voor meer informatie naar www.varbi.nl en neem contact met ons op voor een demo!

2007
25
Contact details
Varbi Nybrogatan 11 11439 Stockholm
+31 70 808 1000
info@varbi.nl
http://www.varbi.nl
https://twitter.com/varbi_recruit
https://www.linkedin.com/company/varbi/
Klant details
450
Stockholms stad
Ripstar
NOS
Uppsala university
Brink Towing Systems B.V.
KTH Royal Institute of Technology
Thule Group
Swedish Tax Agency
Smurfit Kappa
Karolinska Institute
Account details
Nick
van der Meer