Mijn profiel

Sluiten
Ons recruitmentsysteem Hireserve ATS helpt je efficiënter en effectiever werven. Een gebruiksvriendelijk backoffice, slimme matchingtools, goed vindbare vacatures, je communiceert zo direct mogelijk met beoogde doelgroep(en) en verstevigt het werkgeversmerk. Een positieve ervaring voor recruiters, managers EN sollicitanten. We bieden alles voor een optimale wervingsaanpak.
Profiel details

Hireserve is leverancier van werving- en selectiesoftware. We maken, onderhouden en verkopen het recruitmentsysteem Hireserve ATS.

ATS staat voor Applicant Tracking System. Onze software gaat echter veel verder dan alleen het beheren van sollicitaties en kandidatendata. Ons recruitmentsysteem maakt het hele recruitmentproces van je organisatie efficiënter en effectiever. Niet alleen de recruitmentadministratie, maar ook de werving zelf. Vacatures zijn goed vindbaar op internet, je communiceert zo direct mogelijk met beoogde doelgroep(en) en je verstevigt het werkgeversmerk. Hireserve helpt je met werven. Een positieve ervaring voor zowel recruiters, managers als voor sollicitanten. We besteden veel aandacht aan de gebruiksvriendelijkheid van het systeem voor alle drie die gebruikersgroepen.

Hireserve BV bestaat sinds september 2007 en is opgericht door Leon Buijsman. We zijn een zelfstandige vestiging. We hebben een zusterbedrijf in Basingstoke (UK) dat wordt geleid door Hireserve man van het eerste uur Jeremy Ovenden. We zijn in totaal met ongeveer 30 mensen, waarvan er 10 in het Hulstkampgebouw in Rotterdam zitten. Zo werken we samen voor klanten in tientallen landen.

Wat ons kenmerkt is een hoge mate van vasthoudendheid en creativiteit in de oplossingen die we bedenken en bouwen. Wat we willen, MOET lukken en we zeggen niet graag nee. Door die houding en de liefde voor nieuwe technieken, is Hireserve ATS een mooie, technisch stabiele oplossing geworden die aan te passen is aan vrijwel elke wens van een klant.

2007
31
Contact details
Hireserve Nederland BV Maaskade 120 3071 NK Rotterdam
010 820 2910
info@hireserve.nl
http://hireserve.nl/
https://twitter.com/hireserve_nl
https://www.linkedin.com/company/hireserve-nederland
Klant details
>100
Albert Heijn
Deloitte
KPN
TU Eindhoven
Teleperformance
NS
The Sting
ONVZ
Esdégé-Reigersdaal
Schiphol
Account details
Barbara
van Nimwegen