Personato eerste Bullhorn-gebruiker DoelgroepenDashboard

2184
Personato eerste Bullhorn-gebruiker DoelgroepenDashboard

Werving- en selectiebureau Personato is de eerste gebruiker van het DoelgroepenDashboard binnen het recruitmentsysteem Bullhorn. Dit Dashboard is ontwikkeld door Intelligence Group en Jobdigger.

Eén plek

Doordat Personato het DoelgroepenDashboard gaat gebruiken, kunnen de medewerkers van deze organisatie bij het aanmaken van vacatures direct actuele doelgroepdata bij de hand hebben. Al deze data is dus op één plek terug te vinden, wat erg overzichtelijk is.

Gemakkelijk

Inge Vuik, product owner van het DoelgroepenDashboard, legt de voordelen uit. “Met name voor recruiters van Personato biedt dit uitkomsten. Met behulp van één dashboard krijgen zij snel en eenvoudig inzicht in de belangrijkste doelgroep(en) waarop de strategie bepaald kan worden: moet je wel gaan sourcen of is het bijvoorbeeld beter om aan het employer brand te werken? Op welke kanalen moet je zichtbaar zijn om de actieve of latente kandidaat te prikkelen? Is het wel verstandig om op zoek te gaan naar een junior terwijl de doelgroep voornamelijk uit senioren bestaat? Dit alles vinden zij nu gemakkelijk terug in het DoelgroepenDashboard.”

Yellow Yard

Er was nog meer goed nieuws voor Intelligence Group en Jobdigger. Yellow Yard, leverancier van recruitment software, heeft de VacatureVerbeteraar gekoppeld aan het eigen ATS-systeem. Dit biedt gebruikers van Yellow Yard de mogelijkheid om VacatureVerbeteraar binnen de eigen omgeving te koppelen. Hiermee kunnen recruiters direct het rendement van een uitgezette vacature maximaliseren.