OTYS integreert VONQ’s Job Marketing Platform in Recruitment Software

2240
OTYS website

VONQ, Europees marktleider in Smart Recruitment Marketing, heeft aangekondigd dat VONQ’s Job Marketing Platform nu geïntegreerd is met OTYS Recruitment Software. Door deze samenwerking voldoen VONQ en OTYS nu aan de vraag naar één centrale plek van waaruit recruiters hun vacatures kunnen managen en media kunnen inkopen.

Beste mix

“VONQ’s Job Marketing Platform stelt klanten van OTYS in staat om gemakkelijk de beste mix van online mediakanalen voor hun vacatures samen te stellen om zo het juiste talent te targeten”, aldus Wouter Goedhart, CEO en co-founder van VONQ.

VONQ’s Job Marketing Platform biedt gebruikers van OTYS Recruitment Software een uitgebreide recruitmentervaring zonder dat ze hun ATS-systeem hoeven te verlaten. Dankzij de naadloze integratie, kunnen recruiters gemakkelijk de beste mix van online mediakanalen voor hun specifieke doelgroep samenstellen. Met behulp van een intelligent algoritme, biedt het platform vooraf een indicatie van het aantal verwachte sollicitanten, gebaseerd op zoekcriteria.

Slim

Jorrit Blok, founder en CEO van OTYS vertelt over de nieuw gevormde samenwerking: “Het vinden van kwalitatief goede kandidaten valt of staat met een slim doordachte recruitmentstrategie. Je streeft hierbij uiteraard naar een zo laag mogelijke cost per hire. De predictive data driven recruitment marketing van VONQ gaat de recruitmentstrategie van onze klanten merkbaar naar een hoger plan tillen. En dat is wat we met OTYS willen bereiken: een veelzijdig ATS dat het voor onze klanten mogelijk maakt om het beste uit de markt te halen.”

Over VONQ

VONQ is expert in smart recruitment marketing. Na de oprichting in 2006 is VONQ uitgegroeid tot een multinational met meer dan 110 werknemers in vier kantoren in Europa. VONQ biedt smart recruitment marketing oplossingen die recruiters helpen om High Quality Candidates aan te trekken, schaarse doelgroepen te bereiken en het employer brand van hun bedrijf een boost te geven. VONQ’s Job Marketing Platform biedt toegang tot meer dan 2.000 mediakanalen en stelt recruiters in staat om het juiste talent voor hun vacatures te targeten. Het hebben van één toegangspunt tot meer dan 2.000 vooraf gecontracteerde recruitment mediakanalen wereldwijd, helpt recruiters de benodigde tijd die ze nodig hebben om een vacature te posten significant te verlagen en hun media-uitgaven tot 30% te verminderen.

Over OTYS

OTYS automatiseert en optimaliseert het werk van recruiters met innovatieve recruitment software en websites, wat leidt tot een groter aantal van High Quality Candidates. OTYS’ uitgebreide recruitment software bestaat uit modules om vacatures te verspreiden, sourcing CV’s, het tracken van een talent pool, het managen van de candidate database en het analyseren van kanalen en de performance van vacatures.