OTYS blijft innoveren: “Aan de lopende band functionaliteiten testen en toevoegen”

2424

OTYS is één van Europa’s grootste aanbieders van recruitmentsoftware. Junior Product Manager Janine Nieboer en Marketing Manager Anna Willems vertellen in gesprek met Martijn Hemminga meer over de softwareleverancier.

Maatwerk

Aangezien OTYS één van Europa’s grootste aanbieders is op het gebied van geavanceerde software voor het werving en selectieproces, komt de vraag naar boven of er nog wel sprake is van maatwerk, of juist meer van een standaard product? Nieboer en Willems gaan onder andere op deze vraag in in bovenstaande video, waar ze vertellen over de eigen filosofie die OTYS heeft over dit onderwerp.

Innoveren

OTYS bestaat al meer dan vijftien jaar, toch zal ook deze organisatie continu moeten innoveren. “Je moet wel innoveren. De markt verandert, technologie verandert. Dat biedt erg veel mogelijkheden. We zijn aan de lopende band functionaliteiten aan het testen en toevoegen.” Verder staan de dames stil wat OTYS onderscheidt van de concurrenten, welke trends zij op de markt herkennen en staan ze onder andere stil bij de rapportagemogelijkheden van de tool.

Over OTYS

De producten die OTYS aanbiedt variëren van state of the art websites en jobboards tot aan een volledig geïntegreerd ATS systeem gekoppeld aan mobiele applicaties. De software van OTYS is web-based en dus altijd en overal toegankelijk. De 10.000 wereldwijde OTYS gebruikers zijn o.a. recruiters, werving & selectie bureaus, uitzendbureaus, detachering, corporate HRM en vacaturebanken.