Oriënteer je 31 maart op recruitmentsystemen voor bureaus

928
Oriënteer je 31 maart op recruitmentsystemen voor bureaus

Oriënteer je je op een recruitmentsysteem voor jouw w&s- en/of uitzendbureau? Dan kun je uiteraard terecht op Recruitmentsystemen.nl, maar ook op Demo_Night 31 maart a.s.. Maximaal 6 leveranciers van recruitmentsystemen demonstreren hier hun oplossingen tussen 16.30 en 20.30 uur.

Zusje van Demo_Day

Demo_Night is een zusje van Demo_Day, dat dit jaar op 11 juni wordt georganiseerd en alweer toe is aan de vierde editie. Demo_Night is een ‘op weg naar huis’-event waarbij één type technologie centraal staat en maximaal 6 leveranciers hun oplossing pitchen.

Oriënteren

Wanneer je op zoek bent naar een nieuw recruitmentsysteem of wil weten wat er beschikbaar is in de markt, op 31 maart kun je je oriënteren op recruitmentsystemen. Iedere leverancier verzorgt plenair een demo plenair en daarnaast heb je de mogelijkheid om één-op-één met leveranciers en hun oplossingen nader kennis te maken. Verder verzorgen experts Hans Scheers (Xapax) en Martijn Hemminga (Recruitmentsystemen.nl, Recruitment Tech) een korte expert talk. Tussendoor kun je gebruik maken van een walking dinner en jouw ervaringen delen met andere deelnemers.

Eerste leveranciers bekend

Tijdens Demo_Night op 31 maart presenteren in ieder geval Bullhorn, Carerix en Mysolution hun oplossingen voor bureaus. De overige namen volgen in de loop van februari.

Meld je gratis aan

Het aantal plaatsen tijdens Demo_Night is beperkt om iedereen voldoende tijd en ruimte te geven om de systemen te ontdekken. Meld je snel gratis aan om jouw plek te reserveren.