Ontwikkeling van een ATS: Release HROffice 7.3

2784
Ontwikkeling van een ATS: Release HROffice 7.3

Afgelopen weekend heeft HROffice een nieuwe release van haar recruitmentsysteem vrijgegeven. In HROffice 7.3 zijn een aantal optimalisaties doorgevoerd aan bestaande modules en wordt één nieuwe module geïntroduceerd.

Live and automated video recruitment

De nieuwe module die HROffice introduceert en opneemt in haar ATS komt van Cammio. Cammio is een online Video Sollicitatie Systeem waarmee het sollicitatieproces zowel voor de kandidaat als voor de manager nog efficiënter wordt. In HROffice kan de manager Cammio – met een zelf gekozen vragenlijst – koppelen aan een vacature. De kandidaat ziet vervolgens een lijst vragen en kan op eigen tempo vragen beantwoorden.

Door het opnemen van videosolliciteren in het sollicitatieproces wordt op deze manier de time-to-hire verkort en levert het de manager betere kandidaten op binnen kortere tijd. Planningstechnisch vergemakkelijkt dit eveneens het proces en bespaart het de kandidaat reistijd en -kosten.

Optimalisatie bestaande modules

In HROffice 7.3 zijn verbeteringen doorgevoerd aan het Bureauportaal en de Workflow. Zo zijn de communicatiemogelijkheden uitgebreid en is de aanpasbare Workflow in HROffice intuïtiever en overzichtelijker.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de website.

DELEN