Nu 63% korting op je aanmelding voor Recruitment Tech Demo_Day 2018!

1470
Nu 63% korting op je aanmelding voor Recruitment Tech Demo_Day 2018!

Donderdag 7 juni 2018 vindt de tweede editie plaats van Recruitment Tech Demo_Day. Hét event om je concreet te oriënteren op de technologie om jouw recruitment te boosten.

Boosten

Ontdekken hoe en welke tools jouw recruitment kunnen boosten? Kom dan naar Demo_Day 2018, het kleine zusje van het Recruitment Tech Event. Aan de hand van demo’s, demosessies en tech talks kun je je oriënteren én tooling uitproberen. Tot 1 maart 2018 meld je je met 63% korting aan!

Demo’s

Op de Expo&Demo-vloer van Recruitment Tech Demo_Day, die qua oppervlak is verdubbeld, presenteren 25 leveranciers van recruitmenttechnologie hun oplossingen. Ontdek, bekijk en probeer tooling die jouw recruitment kan optimaliseren. Nieuw dit jaar is dat we ook een aantal innovatieve (buitenlandse) startups uitnodigen om zich te presenteren. Naast de één-op-één demo’s op de Expo&Demo-vloer kun je in het Tech Theater demo talks volgen.

Benieuwd naar de afgelopen editie? Bekijk hieronder de compilatievideo met interviews van Recruitment Tech Demo_Day 2017!