Moederorganisatie achter HROffice lanceert e-recruitment platform Gotomyjob.com

1730

Adver-Online, de organisatie achter HROffice, heeft het onafhankelijke e-recruitment platform Gotomyjob.com gelanceerd. Met Gotomyjob.com heb je als recruiter toegang tot meer dan 300 digitale adverteermogelijkheden voor recruitment.

Gemakkelijk vacatures verspreiden

Organisaties kunnen zonder account een recruitment campagne starten en betalen op factuur. Je kunt hierbij kunt kiezen tussen:

  1. Do-it-yourself: zoek en selecteer gewenste mediakanalen.
  2. Filter mediakanalen op functiecategorie, opleidingsniveau en/of provincie.
  3. Ontvang op basis van functietitel, functiecategorie, opleidingsniveau en provincie een campagnesuggestie.
  4. Vraag vrijblijvend een onafhankelijk advies aan.

Maak weloverwogen recruitment beslissingen

Recruitment marketing via online media is de meest effectieve manier om zichtbaarheid voor uw vacature te krijgen en het aantal sollicitaties te verhogen. Gotomyjob.com is dan ook een uitstekend middel om kwalitatieve kandidaten te vinden voor jouw vacature. Het e-recruitment platform geeft suggesties over de combinatie van kanalen die relevant zijn om zowel actief als latent werkzoekenden te bereiken en geeft direct een voorspelling van de prestaties. Zo krijg je inzicht in onder andere het verwacht aantal views, kandidaten en interviews.

Het fundament van Gotomyjob.com

Door al 15 jaar actief te zijn in recruitment marketing heeft Gotomyjob.com een groot databestand opgebouwd met kennis & ervaring, performance data uit 100.000+ recruitment campagnes en data van social media. Met behulp van Machine Learning en Kunstmatige Intelligentie hebben wij deze data omgezet naar waardevolle informatie. Zo kunnen wij stellen dat minimaal 80% van eerder uitgevoerde campagnes aantoont dat voor een soortgelijke functie onze voorspelling wordt behaald.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de website.

DELEN