ManpowerGroup kiest voor ervaring Mysolution: “Zij maken ons sterker in inrichting en automatisering van backoffice”

1869
ManpowerGroup kiest voor ervaring Mysolution:

ManpowerGroup heeft voor Mysolution gekozen als partner in business. De HR-dienstverlener staat voor de uitdaging om een nieuw toekomstbestendig Business & IT-landschap te ontwikkelen, waarbij het nu een beroep kan doen op de kennis en ervaring van Mysolution.

Keuze

De keuze voor Mysolution door ManpowerGroup komt doordat het recruitmentsysteem op Microsoft draait. Dit biedt de stabiliteit en betrouwbaarheid die Manpower nodig heeft om de beschikbare data, informatie en applicaties te migreren naar één IT-landschap. ManpowerGroup is actief in meer dan 80 landen, telt 28.000 medewerkers en 400.000 opdrachtgevers en helpt jaarlijks 3,4 miljoen mensen aan werk.

Automatisering

Erik Janse, director IT & Processes van ManpowerGroup: “De mensen van Mysolution begrijpen onze sector en business. Zij maken ons sterker in de inrichting en automatisering van de backoffice. Voor de automatisering van deze processen maken we straks gebruik van de oplossing van Mysolution. Met hun add-on op Microsoft Dynamics Navision kan Mysolution de gestandaardiseerde oplossing leveren waar wij om vragen. Dankzij Microsoft zit er veel ontwikkelkracht achter die oplossing, zeker in combinatie met de kennis en ervaring van de consultants van Mysolution. In totaal gebruiken we meer dan 100 applicaties en daarvan willen we er in het nieuwe IT-landschap maximaal 20 overhouden.”

Vooruitdenken

Jan Beekman, Managing Partner van Mysolution: “Wij zijn maar met één ding bezig en dat is standaard software voor de automatisering van HR-dienstverleners, met detacheren en uitzenden als specialisaties. Veel van onze opdrachtgevers zijn zowel detacheerder als uitzender. Een consultant van Mysolution denkt in beide takken van sport niet alleen goed mee, maar kan ook vooruitdenken. Hierdoor kan hij of zij samen met de klant inspelen op toekomstige ontwikkelingen in de flexmarkt”, aldus Beekman.

Over Mysolution

Mysolution beschikt over een brede en jarenlange ervaring met staffing & recruitment software. Continue optimalisatie en het proces nóg efficiënter maken, heeft geleid tot een nieuw modern recruitmentsysteem gebaseerd op Salesforce. Wanneer gewenst met een soepele integratie van contract management, urenregistratie, facturatie en verloning.