Ontvang nu de Recruitment Tech Guide 2020 bij een gratis account op recruitmentsystemen.nl

747
Ontvang nu de Recruitment Tech Guide 2020 bij een gratis account op recruitmentsystemen.nl

Met een account heb je als (potentieel) gebruiker van een recruitmentsysteem een jaar toegang tot Recruitmentsystemen.nl. Naast veel praktische artikelen en tools kun je meer dan 25 recruitmentsystemen op zo’n honderd punten met elkaar vergelijken in de Vergelijker.

Account

Je kunt kiezen om het account zelf te betalen (€ 135,- per jaar excl. BTW) of door jouw account te laten betalen door maximaal drie partners van Recruitmentsystemen.nl die in ruil jouw gegevens hiervoor ontvangen.

Recruitment Tech Guide 2020

Wanneer je een account aanmaakt krijg je in de periode juli t/m augustus gratis de Recruitment Tech Guide 2020. De Recruitment Tech Guide is een 100 pagina’s tellend boekwerk boordevol informatie en inspiratie hoe je met de juiste tooling jouw recruitment kan optimaliseren. Dit aanbod geldt alleen wanneer je werkzaam bent bij een organisatie met meer dan 6 medewerkers en je de afgelopen drie jaar geen account hebt gehad.

Recruitment Tech Event 2020

Daarnaast maak je kans op vrijkaarten voor het Recruitment Tech Event (19 november 2020) in Amsterdam. Uiteraard wordt dit event volgens de richtlijnen van het RIVM georganiseerd.

Maak hier jouw gratis account aan.

DELEN