Lunchwebinar 2 september: Zo selecteer je een recruitmentsysteem

982
Webinar Zo selecteer je een recruitmentsysteem

Het recruitmentsysteem is het centrale systeem waar je alle andere tooling op aan moet kunnen sluiten, de selectie hiervoor is niet eenvoudig. Je maakt een keuze voor jaren, dus wil je wel weten waar je allemaal op moet letten. Van proces tot techniek. Van selectie tot budgetten. Voldoet jouw tooling nog wel aan wat jouw organisatie nodig heeft? Maar hoe selecteer je nu een nieuw recruitmentsysteem?

Webinar 2 september

Op woensdag 2 september verzorgt Martijn Hemminga het gratis webinar Zo selecteer je een recruitmentsysteem. In deze editie geeft hij niet alleen tips & tricks die je tijd, geld en ergernis gaat besparen bij de selectie, maar staat hij ook stil bij het hele recruitment tech landschap. Welke andere tooling zijn er nog meer naast recruitmentsystemen? Waar zit de grootste innovatie? Welke integraties zijn er met welke tooling?

Waarom je dit webinar niet mag missen:

– Vermijd een verkeerde keuze
– Leer van de fouten van andere werkgevers en bureaus
– Bespaar tijd en geld met concrete tips

Gratis aanmelden

Het webinar vindt woensdag 2 september plaats van 12.00 tot 12.45 uur. Tijdens het webinar kun je je vragen voorleggen aan Martijn. Er is geen replay, dus zorg dat je er 2 september bij bent. Of meld je alvast aan voor het volgende webinar in september. Gratis aanmelden kan via de webinarpagina.

DELEN