Saba Lumesse

Sluiten
SABA is een toonaangevende software leverancier op het gebied van Talent Management. Met 1.400 gemotiveerde medewerkers, ruim 4.000 klanten en 17 kantoren verspreid over de wereld is SABA een mondiale business partner. Door de recente overname van Lumesse heeft SABA wederom een mooie stap gezet om ook deze ambitie in Europa waar te maken.
Saba Lumesse
Sluiten
1994
1.400
4000
Sluiten

SABA wil wereldwijd haar klanten ondersteunen door innovatieve en procesondersteunende HR software aan te bieden. Naast het ontwikkelen, leveren en beheren van gebruiksvriendelijke software worden SABA’s relaties ook tijdens de implementatie en na Go Live ondersteund door ervaren consultants. Dit alles om ervoor te zorgen dat de organisaties tevreden zijn en het maximale uit hun investering kunnen halen.

Customer Success staat hoog bij ons in het vaandel!

Met de software oplossing; TalentLink bieden we organisaties een modern recruitmentplatform dat geschikt is voor organisaties vanaf 1.000 medewerkers in Nederland tot aan Mulitnationals met duizenden medewerkers verspreid over de wereld.

Door de modulaire opbouw van onze oplossing kunnen we altijd naadloos aansluiten op de specifieke recruitment behoeften van organisaties nu, maar ook in de toekomst. Daarnaast ondersteunt het platform meer dan 35 verschillend talen en is het al in 120 landen succesvol geïmplementeerd.

Met TalentLink bieden we een toekomstbestendige oplossing die u zal helpen bij het tijdig vinden van de juiste kandidaten, ze te selecteren en aan uw organisatie te binden!

Organisaties die u al voor gingen zijn bijvoorbeeld: DLL, Mc Donalds, NN, IHG, Fagron,TUI & ThyssenKrupp.

Klanten waar Lumesse trots op is:

Sluiten
DLL
PwC
Nationale-Nederlanden
Fagron
DAS
TUI
ThyssenKrupp
MC Donalds
IHG
TU Delft

Hieronder kun je de beoordeling bekijken van de leverancier en het recruitmentsysteem. Om de beoordelingen te zien en om zelf te kunnen beoordelen moet je een gratis account hebben en ingelogd zijn. 

Sluiten
Saba Lumesse Bargelaan 200 2333 CW Leiden
071 57 92 990
mfranken@saba.com
http://www.saba.com