Qandidate.com

Sluiten
Qandidate.com is 100% ontwikkeld voor recruiters. Het geeft je alle informatie en tools waarmee jij je werk makkelijk kunt uitvoeren. Verbazingwekkend makkelijk. Alles wat je mag verwachten van een professioneel online recruitmentsysteem voor het beheren van vacatures en kandidaten. Krachtig en compleet. Maar dan gratis.

[tab title=”Kerncijfers” id=”t1″]

Sluiten
2013
15
Meer dan 8000

[tab title=”Uitgebreid profiel” id=”t2″]

Sluiten

In Qandidate.com kun je je wervingsproces bijhouden. Het biedt je een compleet overzicht van je openstaande vacatures en de kandidaten die gesolliciteerd hebben. Je kunt door gepersonaliseerde e-mail templates snel kandidaten uitnodigen, afwijzen of doorsturen naar collega's. Ook kun je ze uitnodigen voor je eigen talentpool. Je krijgt daarbij ook landingspagina's in je eigen huisstijl om je vacatures op te tonen en de mogelijkheid om te koppelen met je eigen website. En dat allemaal gratis.

[tab title=”Klantenoverzicht” id=”t3″]

Klanten waar Qandidate trots op is:

Sluiten
Samskip
WeightWatchers
TMG
TravelBird
Independer
Mattel
Reed Business Media
Fatboy
Danone
Grolsch

[tab title=”Video” id=”t4″]

[tab title=”Beoordeling” id=”t5″]

Hieronder kun je de beoordeling bekijken van de leverancier en het recruitmentsysteem. Om de beoordelingen te zien en om zelf te kunnen beoordelen moet je een gratis account hebben en ingelogd zijn. 

[tab title=”Contact” id=”t6″]

Sluiten
Qandidate.com Westblaak 175 3012 KJ Rotterdam
010 - 201 4800
info@qandidate.com
http://www.qandidate.com/nl/

[alert color=”blue”]Bekijk en vergelijk Qandidate op 75+ punten in de Vergelijker >>>


Review/toelichting/reactie/vraag

Wil je deze leverancier/dit recruitmentsysteem reviewen, iets toelichten, een reactie geven of een vraag stellen, doe dat dan hieronder bij Plaats een reactie. Om een reactie te plaatsen moet je een account hebben.