HROffice

Sluiten
HROffice is vernieuwd! Naast performance en gebruiksgemak, is de veiligheid van het vernieuwde HROffice verbeterd en kunt u met het vernieuwde HROffice eenvoudig AVG/GDPR-proof zijn. Daarnaast is er een vernieuwde frisse uitstraling en u krijgt in minder clicks meer gedaan. De applicatie werkt overzichtelijk, snel en is makkelijk in gebruik met de techniek van deze tijd. HROffice is een systeem dat faciliteert. Gebruiksgemak en efficiency is de essentie.

[tab title=”Kerncijfers” id=”t1″]

Sluiten
2002
60
18.000

[tab title=”Uitgebreid profiel” id=”t2″]

Sluiten

HROffice Recruitment is een toekomstvaste recruitment oplossing en is meertalig beschikbaar. Zodra u behoefte heeft aan meer functionaliteiten, kunt u deze eenvoudig activeren. U bent dus volledig 'in control'. Daarnaast integreert HROffice Recruitment met
andere aanbieders van recruitment en HR oplossingen, zodat uw HRwerkzaamheden naadloos op elkaar aansluiten. Niet voor niets maken klanten als LaPlace, Rijnland Zorggroep, Hunkemöller, DPD, KWF Kankerbestrijding, Scania en VDL al jaren met veel enthousiasme (internationaal) gebruik van de diensten van HROffice. Probeer onze recruitmentoplossing vrijblijvend op www.hroffice.eu.

[tab title=”Klantenoverzicht” id=”t3″]

Klanten waar HROffice trots op is:

Sluiten
Hunkemöller
VDL Groep
VMI
Witlox Van den Boomen
La Place
Slachtofferhulp
Vierstroom
GroupM
Alrijne Zorggroep
MS Mode

[tab title=”Video” id=”t4″]

[tab title=”Beoordeling” id=”t5″]

Hieronder kun je de beoordeling bekijken van de leverancier en het recruitmentsysteem. Om de beoordelingen te zien en om zelf te kunnen beoordelen moet je een gratis account hebben en ingelogd zijn. 

[tab title=”Contact” id=”t6″]

Sluiten
HROffice, Herenweg 55, 2105 MC Heemstede
+31 (0)23-55 303 59
info@hroffice.eu
http://www.hroffice.eu
https://twitter.com/HROfficenl
https://www.linkedin.com/company/hroffice

[alert color=”blue”]Bekijk en vergelijk HROffice op 75+ punten in de Vergelijker >>> 


Review/toelichting/reactie/vraag

Wil je deze leverancier/dit recruitmentsysteem reviewen, iets toelichten, een reactie geven of een vraag stellen, doe dat dan hieronder bij Plaats een reactie. Om een reactie te plaatsen moet je een account hebben.