Hireserve

Sluiten
Ons recruitmentsysteem Hireserve ATS helpt je efficiënter en effectiever werven. Een gebruiksvriendelijk backoffice, slimme matchingtools, goed vindbare vacatures, je communiceert zo direct mogelijk met beoogde doelgroep(en) en verstevigt het werkgeversmerk. Een positieve ervaring voor recruiters, managers EN sollicitanten. We bieden alles voor een optimale wervingsaanpak.
Hireserve
Sluiten
2007
31
>100
Sluiten

Hireserve is leverancier van werving- en selectiesoftware. We maken, onderhouden en verkopen het recruitmentsysteem Hireserve ATS.

ATS staat voor Applicant Tracking System. Onze software gaat echter veel verder dan alleen het beheren van sollicitaties en kandidatendata. Ons recruitmentsysteem maakt het hele recruitmentproces van je organisatie efficiënter en effectiever. Niet alleen de recruitmentadministratie, maar ook de werving zelf. Vacatures zijn goed vindbaar op internet, je communiceert zo direct mogelijk met beoogde doelgroep(en) en je verstevigt het werkgeversmerk. Hireserve helpt je met werven. Een positieve ervaring voor zowel recruiters, managers als voor sollicitanten. We besteden veel aandacht aan de gebruiksvriendelijkheid van het systeem voor alle drie die gebruikersgroepen.

Hireserve BV bestaat sinds september 2007 en is opgericht door Leon Buijsman. We zijn een zelfstandige vestiging. We hebben een zusterbedrijf in Basingstoke (UK) dat wordt geleid door Hireserve man van het eerste uur Jeremy Ovenden. We zijn in totaal met ongeveer 30 mensen, waarvan er 10 in het Hulstkampgebouw in Rotterdam zitten. Zo werken we samen voor klanten in tientallen landen.

Wat ons kenmerkt is een hoge mate van vasthoudendheid en creativiteit in de oplossingen die we bedenken en bouwen. Wat we willen, MOET lukken en we zeggen niet graag nee. Door die houding en de liefde voor nieuwe technieken, is Hireserve ATS een mooie, technisch stabiele oplossing geworden die aan te passen is aan vrijwel elke wens van een klant.

Klanten waar Hireserve trots op is:

Sluiten
Albert Heijn
Deloitte
KPN
TU Eindhoven
Teleperformance
NS
The Sting
ONVZ
Esdégé-Reigersdaal
Schiphol

Hieronder kun je de beoordeling bekijken van de leverancier en het recruitmentsysteem. Om de beoordelingen te zien en om zelf te kunnen beoordelen moet je een gratis account hebben en ingelogd zijn. 

Sluiten
Hireserve Nederland BV Maaskade 120 3071 NK Rotterdam
010 820 2910
info@hireserve.nl
http://hireserve.nl/
https://twitter.com/hireserve_nl
https://www.linkedin.com/company/hireserve-nederland

HIRESERVE IN HET NIEUWS

Mag je kandidaten op een zwarte lijst zetten in je recruitmentsysteem?

Een zwarte lijst kan grote voordelen bieden tijdens het recruitmentproces, maar ligt natuurlijk gevoelig. Mede door de Algemene verordening gegevensverwerking (AVG) worden er strikte...

Experts over de impact van Google for Jobs: “Dan verandert de...

De recruitmenttechnologie van morgen klopt op de deur en tooling gaat een steeds grotere rol spelen binnen de werving en selectie. Waar liggen de...

Hireserve is ISO 27001 gecertificeerd: “Belangrijke erkenning voor onze grondige beveiliging”

Dag Data wordt steeds waardevoller voor zowel organisaties als individuen, dus het is belangrijker dan ooit om die uitstekend te beveiligen. Bij Hireserve staat...

Nieuwe API-koppeling Validata met Hireserve ATS-recruitmentsoftware

Validata is gespecialiseerd in het screenen van personen en Hireserve levert gebruiksvriendelijke, veilige en betrouwbare recruitmentsoftware. Ter ondersteuning van het recruitmentproces van haar klanten,...