Leon Buijsman, Hireserve: ‘Zonder training moet je met recruitmentsysteem kunnen werken’

2122

Dat de Brexit ook binnen recruitmentsystemenland niet ongemerkt voorbij gaat, blijkt uit de splitsing die Hireserve moest doen met haar data. Martijn Hemminga van Recruitmentsystemen.nl en Recruitment Tech TV sprak hierover met Leon Buijsman van Hireserve. Maar ook diepgaande integratie met Google Analytics en gebruiksgemak van het recruitmentsysteem zodat iedereen er zonder training mee kan werken kwam aan bod.

Brexit

Als resultaat van de Brexit staan de data van Hireserve in Londen niet meer op de aangewezen plek – althans, niet voor hun Europese klanten. Het grootste project is dan ook het splitsen van klanten en overzetten van data.

Verdiepen Google Analytics

Daarnaast is op verzoek van klanten de integratie met Google Analytics verdiept. Buijsman legt uit hoe zij mobiel solliciteren aanpakt en welke mobiele trends zich voordoen in verschillende leeftijdsgroepen.

Integratie recruitmentsite

De integratie met externe websites en employer branding is nog altijd een van Hireserve’s sterkste kanten, waarbij steeds weer een nieuw publiek wordt bereikt. Het bedrijf is van plan om hun grote aanbod van interfaces en de integratie met recruitmentsites verder te blijven ontwikkelen.