Kwart recruitmentsystemen biedt standaard videoselectie

1788
Kwart recruitmentsystemen biedt standaard videoselectie

Slechts een kwart van de recruitmentsystemen biedt kant en klare integratie met videoselectie software. Dat blijkt uit onderzoek door Recruitmentsystemen.nl onder 31 recruitmentsystemen. Cammio is de videoselectie software die als standaardkoppeling het meest wordt aangeboden.

Cammio meest gekoppelde videoselectie software

Recruitmentsystemen.nl heeft 31 recruitmentsystemen geanalyseerd wat betreft het hebben van kant-en-klare koppelingen met videoselectie software. De meest gekoppelde videoselectiesoftware is Cammio. Deze wordt door 6 van de 31 onderzochte leveranciers als standaard koppeling aangeboden.

In onderstaande grafiek vind je alle aangeboden software op het gebied van videoselectie:

Meeste leveranciers hebben maatwerk

De meeste leveranciers hebben geen kant en klare koppeling met videoselectie software, maar bieden wel maatwerk aan waar weer implementatiekosten aan verbonden kunnen zijn. Een compleet overzicht van welke recruitmentsystemen standaard koppelingen hebben met welke recruitmentsystemen, vind je in de Kennisbank van Recruitmentsystemen.nl in het document: Overzicht van videoselectie software binnen recruitmentsystemen.

Onderzoeksopzet

31 Leveranciers van recruitmentsystemen met een vestiging in Nederland of België zijn gevraagd met welke videoselectie software er een koppeling is met het recruitmentsysteem.