Jaap Postma (Mysolution): “Hebben innovatieve producten in handen om de groei van Mysolution voort te zetten”

1461
Jaap Postma (Mysolution):

Jaap Postma (45) is de nieuwe CEO van Mysolution. Hij kijkt vol vertrouwen uit naar de rol waarin hij zowel de verbindende factor als de ontwikkelaar waarin hij opdrachtgevers en specialisten bij elkaar brengt zal zijn.

Doorontwikkelen

Jaap Postma: “Ik zie mezelf als een spin in het web. In dat web bouw ik aan draden naar onder andere de klant, de markt, het product, de techniek en de specialist. Met ambitie om nog betere en mooiere dingen voor onze opdrachtgevers te maken. En wat we daarvan leren weer toe te passen in vergelijkbare oplossingen voor andere klanten. Op die manier kunnen we als Mysolution gericht en structureel onze producten en diensten doorontwikkelen.”

Toekomst

Hij heeft erg veel zin in zijn nieuwe functie bij Mysolution. “Evenals mijn collega-directieleden Jan Beekman, Arno de Haan en Reinier Nieuwenhuis en onze Lead Architect Mark Boon ben ik aandeelhouder. Ik zie volop kansen voor een verdere groei en doorontwikkeling van Mysolution. Hoewel nog maar net in dienst, ben ik onder de indruk van de kennis en gedrevenheid die ik hier aantref. We hebben innovatieve producten in handen om de groei van Mysolution voort te zetten. Wellicht zijn we af en toe nog wat bescheiden in de manier waarop we dat uitdragen. Ook die kans verzilver ik graag.”

Over Mysolution

Mysolution beschikt over een brede en jarenlange ervaring met staffing & recruitment software. Continue optimalisatie en het proces nóg efficiënter maken, heeft geleid tot een nieuw modern recruitmentsysteem gebaseerd op Salesforce. Wanneer gewenst met een soepele integratie van contract management, urenregistratie, facturatie en verloning.

Recruitment Tech vroeg Jaap Postma in een korte video zich voor te stellen aan het recruitmentpubliek: