Inzenden Recruitment Tech Awards 2016 is gestart

1967
Inzenden Recruitment Tech Awards 2016 is gestart

Tot en met 15 september 2016 kunnen gebruikers en aanbieders van recruitmenttechnologie inzenden om kans te maken op een Recruitment Tech Award 2016. De uitreiking van de Recruitment Tech Awards 2016 vindt plaats tijdens het Recruitment Tech Event dat op donderdag 24 november 2016 plaatsvindt.

Opvolgers gezocht voor het CAK en Connexys

Het CAK en Connexys wonnen in 2015 de eerste Recruitment Tech Awards. In een uitverkochte DeFabrique in Utrecht scoorden zij het hoogst bij vak- en publieksjury. Ook dit jaar zijn er weer twee categorieën: Best tooling en Best case.

Categorie: Best tooling

In de categorie ‘Best tooling’ kunnen leveranciers van recruitmenttools met een Nederlandse vestiging inzenden. Bij tooling gaat het om recente innovaties, van compleet nieuwe oplossingen tot updates.

Categorie: Best case

Gebruikers van recruitmenttechnologie, Nederlandse werkgevers, werving- & selectiebureaus, uitzend- of detacheringbureaus kunnen inzenden in de categorie ‘Best case’. Bij cases gaat het met name om de effectieve inzet van recruitmenttechnologie en wordt daarnaast innovatie meegenomen.

Inzendingen gepubliceerd en presenteren voor vakjury

Nieuw dit jaar is dat alle inzendingen die voldoen aan de eisen worden gepubliceerd op Recruitmenttech.nl ter lering en inspiratie. Verder mogen de 6 genomineerden hun case voor de vakjury komen toelichten donderdagmiddag 6 oktober.

Stuur uiterlijk 15 september 2016 in

Cases kunnen tot en met 15 september 2016 17.00 uur worden ingezonden. Kijk voor meer informatie over het proces en wat je kunt winnen op de website van de Recruitment Tech Awards.

Compagnon weer partner Recruitment Tech Awards

De Recruitment Tech Awards 2016 worden ook dit jaar weer mogelijk gemaakt door Compagnon. ‘Recruiters concurreren steeds meer om schaarse kandidaten. De inzet van de nieuwste technologie kan helpen de concurrentie de baas te zijn,’ licht oprichter en directeur Frank Roders de samenwerking toe.

De inzet van de nieuwste technologie kan helpen de concurrentie de baas te zijn.

‘Als recruitmentspecialist proberen wij als Compagnon steeds de nieuwste technieken uit. Daarom zijn we ook in 2016 weer partner in de Recruitment Tech Awards. De eerste editie was zeer succesvol en de tweede editie wordt vast nog beter. Zorg dat je jouw case of tooling op tijd inzend!’