Insights 2: Het selecteren van een recruitmentsysteem

1832

In Recruitment Tech Insights praat gastheer Martijn Hemminga iedere aflevering met expert Patrick Boonstra over recruitment & tech. In deze tweede én in de volgende aflevering wordt stilgestaan bij de vraag waar je aan moet denken als je een recruitmentsysteem gaat selecteren.

Kiezen

Bij de keuze van een recruitmentsysteem komt veel kijken. Het recruitmentproces, integratie met andere recruitment tooling, rapportages, look & feel voor recruiter en kandidaat. En dan heb je ook nog keuze uit zo’n 30 leveranciers met een kantoor in Nederland en honderden wereldwijd. Hoe weet je nu welk recruitmentsysteem het beste aansluit bij jouw organisatie en situatie? In deze video staan Patrick en Martijn stil bij het belang van het recruitmentproces centraal stellen en de functionele eisen en wensen. Tenslotte komt nog aan bod dat het selecteren en implementeren van een recruitmentsysteem verandermanagement is.

Recruitment Tech Insights

In iedere aflevering van Recruitment Tech Insights praat Recruitment Tech oprichter Martijn Hemminga met expert Patrick Boonstra over een specifiek onderwerpen op het gebied van recruitment & tech. Doel van het programma is recruiters en hr-professionals bij te praten over de laatste inzichten. De volgende aflevering verschijnt binnenkort en daarin staan we ook nog stil bij de selectie van een recruitmentsysteem en gaan we het onder meer hebben over de kosten van een recruitmentsysteem.

Wil je op de hoogte blijven van komende Recruitment Tech Insights, meld je dan nu aan voor de E-mail update of volg ons op Youtube of Facebook.