Insights 1: Het wat en waarom van het recruitmentsysteem (video)

1652

Het recruitmentsysteem is de meest gebruikte en ingeburgerde recruitmenttooling. In deze eerste aflevering van Recruitment Tech Insights staan expert Patrick Boonstra en Martijn Hemminga stil bij het wat en waarom van het recruitmentsysteem.

Essentie van recruitmentsystemen

Wat is een recruitmentsysteem en heb je als organisatie altijd zo’n systeem nodig? En zo ja, waarom dan? Wat is het verschil tussen een recruitmentsysteem voor een werkgever en voor de intermediair? Deze en nog veel meer vragen worden beantwoord in de bovenstaande video. Ook geeft Boonstra concrete tips aan organisaties die ongelukkig zijn met hun systeem.

Over Recruitment Tech Insights

In iedere aflevering van Recruitment Tech Insights praat Recruitment Tech-oprichter Martijn Hemminga met expert Patrick Boonstra over een specifiek onderwerp op het gebied van recruitment & tech. Doel van het programma is recruiters en hr-professionals bij te praten over de laatste inzichten.

Wil je op de hoogte blijven van komende Recruitment Tech Insights, meld je dan nu aan voor de E-mail update of volg ons op Youtube of Facebook.