HROffice Recruitment in HR Store van Unique

2340
HROffice Recruitment in HR Store van Unique

Unique opent de deuren van haar webshop HR Store waar ondernemers HR-diensten en -producten online kunnen aanschaffen om personeelszaken te optimaliseren. Een van deze producten is het recruitmentsysteem HROffice Recruitment.

HR Store helpt ondernemers om HR-zaken te regelen

Unique opent als eerste in de uitzendmarkt een online HR Store in samenwerking met
verschillende leveranciers, die gespecialiseerd zijn in HR-diensten. Het assortiment
van de webshop bestaat uit producten zoals, video-sollicitatie tools, recruitmentsystemen, onboarding apps, opleidingen en HR-advies.

MKB’ers hebben steeds meer behoefte aan een externe adviespartner op het gebied
van zaken als opleiden en ontwikkeling, ziekteverzuim en re-integratie en het starten
of beëindigen van dienstverbanden. Middels de HR Store heeft Unique een nieuw
middel in huis om ondernemers te helpen met het oplossen van dit soort vraagstukken. Het assortiment van de webshop zal continu worden uitgebreid met
nieuwe diensten en producten.

Kundige en bevlogen medewerkers

Loes Dingemans, algemeen directeur bij Unique: “Wil je succesvol zijn als
organisatie? Dan moet je zuinig zijn op jouw mensen. Dat start met het vinden van de juiste talenten, maar daar houdt het niet op. Want wat zet je vervolgens in om deze collega’s kundig, vitaal en bevlogen te houden? Cruciale vragen die je jezelf iedere dag zou moeten stellen. Tegelijkertijd vaak tijdrovend en soms complex om echt tot de juiste antwoorden en stappen te komen. Daar helpen wij onze relaties bij middels de HR Store. Met één doel: kundige en bevlogen medewerkers, ondersteund door slimme oplossingen.”

Recruitmentsysteem

Op het gebied van werving en selectie biedt de HR Store naast het recruitmentsysteem HROffice Recruitment ook oplossingen van Cammio, CV Monitor en MatchQ aan. Hieronder een screenshot van de pagina in de HR Store met alle tooling en dienstverlening op het gebied van werving & selectie.

Tooling en dienstverlening op het gebied van werving & selectie in de HR Store
Tooling en dienstverlening op het gebied van werving & selectie in de HR Store

Over Unique

Unique startte ruim 40 jaar geleden als uitzender met een bijzonder oog voor het talent van mensen en onderscheidde zich met haar persoonlijke en kwalitatieve dienstverlening. Vandaag de dag is Unique uitgegroeid tot een brede HR-dienstverlener. Nog steeds actief in arbeidsbemiddeling, maar biedt daarnaast een breed palet aan HR-diensten en producten. Unique stelt zich als doel om alle vraagstukken van ondernemers in te vullen. Online en offline, tijdens kantooruren en daarbuiten. Onze grootste kracht is onze verbeeldingskracht. We kijken naar wat er is. En we kijken naar wat er kan komen, naar de wereld van morgen. Unique gelooft in innovatie en biedt een nieuw type HR‐dienstverlening. Toegankelijk. Deskundig. Op maat.

Unique is onderdeel van USG People N.V.

HROffice, leverancier van innovatieve HR-software en eveneens onderdeel van USG People N.V., is verantwoordelijk voor de technische ontwikkeling van de HR Store.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de website.

DELEN