HROffice passeert grens van 15.000 gebruikers

1939
HROffice passeert grens van 15.000 gebruikers

HROffice verkondigde bij de start van het nieuwe jaar haar 15.000ste gebruiker te hebben verwelkomd op haar platform. Met de bekendmaking van deze cijfers belooft de leverancier van het gelijknamige recruitmentsysteem dat het een innovatief jaar gaat worden.

Groei: Nationaal en internationaal

“We zien dat steeds meer klanten van over de grens ons weten te vinden”, aldus Lars Wetemans van HROffice. “Met onze focus op Nederland pakken we ook momentum in het buitenland en hebben we onze klantdiversiteit uitgebouwd naar 52 landen. We zijn erg trots op onze klanten en dankbaar voor de geweldige groei van afgelopen jaar”.

Lars weet te onthullen dat er komende maanden spannende ontwikkelingen plaatsvinden binnen HROffice en ze met de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden blijven komen op het gebied van HR en recruitment. “We zien een aantal trends op de markt, waar we komend jaar op zullen inspelen. Hoe we dit oppakken, laat ik graag nog even in het gewis”.

Over HROffice

Met HROffice krijgt u één geïntegreerde recruitment oplossing voor onder andere vacature-en kandidatenbeheer, werken-bij-sites, Facebook App, mobiel solliciteren en talentpools. Dankzij de modulaire opbouw kunt u uw eigen recruitmentsysteem op maat samenstellen. Geheel naar de wensen en behoeften van uw organisatie, zodat u alleen betaalt voor de modules die u daadwerkelijk nodig heeft.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de website.

DELEN