HR Tech Europe: recruitmentsystemen en meer

1956
HR Tech Europe: recruitmentsystemen en meer

Donderdag 23 en vrijdag 24 oktober 2014 staat de RAI in Amsterdam in het teken van HR-systemen en alles wat ermee te maken heeft tijdens HR Tech Europe. Vanuit heel Europa komen 2.000 HR-professionals naar de RAI om zich te laten bijpraten over HR en technologie in de breedste zin van het woord.

Technologie volgt HR

Technologie neemt een steeds grotere rol in binnen HR en recruitment. Er is geen onderdeel binnen HR waar technologie geen impact op heeft. Of het nu gaat om leren, verbinden, recruitment, strategische personeelsplanning of employer branding. Tijdens HR Tech Europe brengt het hele speelveld van HR en technologie 2 dagen samen in Amsterdam.

Congres, breakouts, labs & expo

HR Tech Europe heeft een programma waar kennisuitwisseling en netwerken samenkomen. In het plenaire congresprogramma waar naast Gary Hamel onder meer sprekers van Google, Bersin by Deloitte, Doston Consulting Group, Glassdoor en Philips staan. In de vele breakoutsessies spreken zowel experts als werkgevers over HR en technologie. Onder meer Coca-Cola, Hilton,  de FBI, Reuters, BP, Lufthansa, AstraZeneca, Etihad Airways en Shell International verzorgen breakout sessies. In diverse labs kun je demo’s bekijken van uiteenlopende HR- en recruitmentystemen en op de expo vind je een groot aantal partijen op het gebied van HR-technologie. Op het gebied van recruitmentsystemen zijn onder meer Rexx Systems, Talentsoft (PeopleXS) en Connexys van de partij. Ook diverse leveranciers van ‘koppelingen’ met recruitmentsystemen geven acte de présence zoals Broadbean, Textkernel en Cammio.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over HR Tech Europe 2014 dat op dondcerdag 23 en vrijdag 24 oktober plaatsvindt in Amsterdam op de website. Of bekijk onderstaande impressie van het evenement in 2013.