Hoe kan een recruitmentsysteem je helpen met je recruitmentbudget?

1209
Hoe kan een recruitmentsysteem je helpen met je recruitmentbudget?

Het selecteren, aanschaffen en implementeren van een recruitmentsysteem kost tijd en geld, maar dit kan je organisatie op de lange termijn flink wat besparen. Als je recruitmentbudget de ambities in de weg staat, kan de aanschaf van een recruitmentsysteem je op de volgende manieren helpen.

1. Meet je wervingskosten

Wanneer de werving door verschillende medewerkers wordt verzorgd, die ook nog andere dingen doen, kan het erg moeilijk zijn om bij te houden hoeveel je uitgeeft aan recruitment. Het plaatsen van een recruitmentsysteem helpt om bij te houden hoeveel geld er wordt besteed aan het werven van elk individu. Door de wervingskosten gemakkelijker te volgen en transparanter te maken, kan je het wervingsproces optimaliseren om zo het beste rendement te behalen.

Deze pagina is alleen helemaal te lezen met een (gratis) Recruitmentsystemen.nl account.

Maak een gratis account aan

Recruitmentsystemen.nl helpt je bij de selectie, implementatie, evaluatie en optimalisatie. Maak nu een gratis account aan en vergelijk ruim 30 recruitmentsystemen in de Vergelijker en krijg toegang tot de Kennisbank.
Deze pagina is alleen helemaal te lezen met een (gratis) Recruitmentsystemen.nl account.

Heb jij de Recruitment Tech Guide 2020 al in huis?

Recruitment Tech Guide 2020

De Recruitment Tech Guide 2020 staat vol met inspiratie voor als je meer wilt halen uit jouw recruitment met tooling. Dit is de tweede editie van het jaarmagazine over recruitmenttechnologie. Benieuwd naar de interviews, achtergrondverhalen en tips & tricks op het gebied van recruitment? Hier vind je de inhoud. Het 2020-jaarboek is hier te bestellen voor slechts €19,50!

De Recruitment Tech Guide 2020 is een handzaam A5-jaarmagazine met 100 pagina’s vol trends op het gebied van recruitmenttechnologie, achtergronden, interviews en een overzicht met leveranciers van recruitmenttechnologie in Nederland en België.