Hireserve verandert naam naar Ubeeo: “Nu ook in het bezit van een ISO 9001-certificaat voor kwaliteit”

1020
Hireserve verandert naam naar Ubeeo:

Hireserve is gespecialiseerd in recruitment software voor klanten die corporate recruitment serieus nemen. Daar verandert niets aan. Wat wel verandert, is de naam. Vanaf 1 april is die Ubeeo.

Karakter

Ubeeo levert recruitment software. Het bedrijf is Making your candidate experience work, waarmee er op de naam, het logo en de huisstijl na niets is veranderd aan het karakter van de specialist in recruitment software. “We zijn heel blij me onze nieuwe naam, die bewust abstract is en in letterlijke zin dus niet ergens voor staat,” vertelt Leon Buijsman, directeur en eigenaar van Ubeeo. “Het is een onderscheidende en disruptieve naam, die we bovendien internationaal goed kunnen gebruiken.”

Nederlandse recruitmentmarkt

Buijsman vertelt verder: “Hireserve was de naam van zowel ons Nederlandse bedrijf als een Britse zusteronderneming. Die splitsing in zusterbedrijven maakten we toen de Brexit werd aangekondigd, onder andere om alle data binnen de EU te houden. Bovendien konden we het ATS daardoor volledig toespitsen op de wensen van de Nederlandse recruitmentmarkt.”

Succes

De naamswijziging is een direct gevolg van de successen die Hireserve boekt op de Nederlandse en internationale markt. Bij klanten ontstaat soms verwarring over de Nederlandse en Britse zusters. “Daarom gaan we verder onder een nieuwe naam, met een nieuw logo en een volledig nieuwe huisstijl. Vanaf 1 april heten we Ubeeo, en zijn we nu bovendien ook in het bezit van een ISO 9001-certificaat voor kwaliteit.”

ISO 9001-gecertificeerd

Buijsman doelt op de ISO 9001-certificering die Ubeeo heeft ontvangen. Het certificaat garandeert heldere, efficiënte en sterke processen op basis van de internationaal erkende norm daarvoor. “Het is de logische volgende stap na onze eerdere ISO 27001-certificering voor informatiebeveiliging. We certificeren hiermee wat we eigenlijk altijd al deden. Daarin verandert er dus ook niets, al merken we dat veel klanten het prettig vinden om hier op basis van de erkende norm en onze certificering blind op te vertrouwen.”