Hireserve klanten krijgen direct toegang tot 2000+ job boards via VONQ

1318

Vanaf nu hebben alle gebruikers van recruitmentsysteem Hireserve toegang tot meer dan 2.000 mediakanalen in de wereld. Van generieke vacaturesites en communities tot niche sites, aggregators en social media-kanalen; VONQ’s job board en social media portfolio van 2000+ kanalen sluit nu naadloos aan op Hireserve.

Eenvoudiger

De koppeling met de Marketplace van VONQ maakt het dagelijkse werk voor Hireserve-gebruikers makkelijker door één plek aan te bieden om alles te doen – taken beheren en media kopen – en niet meer te moeten schakelen tussen verschillende systemen, tijdrovend contractbeheer en media inkopen.

Optimale ervaring

VONQ’s Director of Partnerships Joren de Koning is blij met de integratie met Hirserve: “Met deze samenwerking brengen wij recruitment marketing en multiposting nog dichter bij bij de klant, namelijk in het hart van de recruiters, die al dagelijks inloggen in hun Hireserve ATS-omgeving om hun recruitment werkzaamheden zo efficiënt mogelijk uit te voeren. De integratie tussen VONQ en Hireserve zorgt voor een optimale ervaring voor recruiters die nu vanuit hun omgeving vacatures kunnen distribueren’’.