Hireserve is ISO 27001 gecertificeerd: “Belangrijke erkenning voor onze grondige beveiliging”

1476
Hireserve is ISO 27001 gecertificeerd:

Dag Data wordt steeds waardevoller voor zowel organisaties als individuen, dus het is belangrijker dan ooit om die uitstekend te beveiligen. Bij Hireserve staat informatiebeveiliging en focus op veiligheid voorop. Hireserve is inmiddels ook officieel ISO/IEC 27001 gecertificeerd.

Erkenning

“Het is een belangrijke erkenning voor onze grondige beveiliging van de gevoelige data van klanten, waar we uitermate zorgvuldig mee omgaan”, aldus Leon Buijsman, directeur en eigenaar van Hireserve. “Nu is onze software niet alleen simpel in gebruik, uitermate flexibel en optimaal connectief: je kunt bovendien vertrouwen op gecertificeerde veiligheid.”

ISO 27001

Veel van de klanten van Hireserve werken uitsluitend samen met ISO 27001 gecertificeerde bedrijven, omdat het de internationaal erkende norm is voor het implementeren, bijhouden en continu verbeteren van informatiebeveiliging. Binnen de ISO 27001 gelden drie belangrijke pijlers: Beschikbaarheid, Integriteit en Vertrouwelijkheid. Hireserve heeft een uitgebreide auditfase doorlopen, waarin alle processen tot in detail tegen het licht zijn gehouden. Er is gekeken naar documentatie, systemen, medewerkers, managers en directie.

Waterdicht

“Waterdichte informatiebeveiliging is door alle lagen van onze organisatie beschikbaar, zodat data bij ons in veilige handen is. We hebben aan kunnen tonen dat we alle belangrijke maatregelen nemen om data te beveiligen en de richtlijnen uitstekend naleven”, aldus Leon Buijsman.

Over Hireserve

Het recruitmentsysteem Hireserve ATS helpt je efficiënter en effectiever werven. Een gebruiksvriendelijk backoffice, slimme matchingtools, goed vindbare vacatures, je communiceert zo direct mogelijk met beoogde doelgroep(en) en verstevigt het werkgeversmerk. Een positieve ervaring voor recruiters, managers EN sollicitanten. Hireserve biedt alles voor een optimale wervingsaanpak.