Gratis stand op het Recruitment Tech Event?

1768
Gratis stand op het Recruitment Tech Event?

Startups op het gebied van recruitmenttechnologie maken kans op een gratis stand op het Recruitment Tech Event dat op 26 november 2015 plaatsvindt in Utrecht. Via de Startup Pitch kunnen startups zichzelf naar een gratis stand pitchen ter waarde van € 1.295. 

Innovatieve recruitmenttechnologie

Tijdens het door Recruitmentsystemen.nl georganiseerde Recruitment Tech Event 2015 staat de recruitmenttechnologie van 2016 centraal. “Om een goed beeld te scheppen van de recruitmenttechnologie van morgen zijn startups extra interessant”, verklaart Martijn Hemminga, initiatiefnemer van Recruitmentsystemen.nl en ook het Recruitment Tech Event. “Startups focussen zich nog veelal helemaal op de ontwikkeling en hebben vaak geen grote marketingbudgetten. Om hen toch een podium te bieden, hebben we de Startup Pitch opgezet.  ”

Startup Pitch

De Startup Pitch is een wedstrijd waarbij de startups via een ingestuurde pitch een van de twee stand winnen. De wedstrijd staat open voor Nederlandse en Belgische startups (of startups die primair opereren vanuit Nederland of België) op het gebied van recruitmenttechnologie die na 1 januari 2014 zijn opgericht. Tot en met 30 juni 2015 kunnen startups hun pitch indienen.

Kijk voor meer informatie en om jouw pitch in te sturen op de speciale Startup Pitch pagina.