Gratis recruitmentsystemen in kaart gebracht (2014)

2391
Gratis recruitmentsystemen in kaart gebracht (2014)

Gratis recruitmentsystemen, bestaat dat? Jazeker. Er zijn een groot aantal leveranciers van gratis recruitmentsystemen. In dit overzicht van Recruitmentsystemen.nl 10+ gratis (inter)nationale recruitmentsystemen, inclusief de belangrijkste kenmerken. Geupdate in september 2014.

Deze pagina is alleen helemaal te lezen met een (gratis) Recruitmentsystemen.nl account.

2 REACTIES

 1. Hallo,

  Leuk dat jullie de gratis systemen in kaart hebben gebracht. Ik heb me ooit ook helemaal suf zitten zoeken naar recruitment systemen.

  Ik ben wel van mening dat jullie CATS te kort door de bocht zijn wezen beoordelen. CATS heeft bijvoorbeeld als enige indexatie voor geïmporteerde CV’s etc. (zoeken in je eigen CV database op de google manier) en de ingebouwde CV grabber (plukt automatisch de CV’s van bijvoorbeeld Careerbuilder af en vult de NAW gegevens automatisch in het systeem in.

  De herkomst is trouwens zowel NL als USA

  Anyway, kom nog eens kijken zou ik zeggen. Er worden bijna wekelijks nieuwe toepassingen toegevoegd.

  Met Groet,
  CATS

  Jos Bodewes

 2. Dit lijstje is handig! Ik heb ze zojuist alle websites bezocht en overal accounts aangemaakt. Mijn favoriet na een paar uurtjes stoeien met alle verschillende programma’s is in ieder geval duidelijk het cats recruitment systeem. Dat is trouwens tevens in het Nederlands.