Gebruik jij je recruitmentsysteem fout?

207
Gebruik jij je recruitmentsysteem fout?

Of je nu net een nieuw recruitmentsysteem hebt geïmplementeerd of je al jaren dezelfde hebt, misschien gebruik je het onbewust verkeerd. Recruitmentsystemen hebben veel functies en moeten regelmatig worden bijgewerkt, dus de meeste organisaties gebruiken hun systeem niet volledig of houden het niet up-to-date genoeg. We zetten vijf manieren waarop je recruitmentsysteem verkeerd wordt gebruikt op een rij.

1. Het negeren van foutjes

Een foutje in het recruitmentsysteem kan veel toepassingen verbergen of ervoor zorgen dat zaken zoals notities, persoonlijkheidstesten en enquêtes verloren gaan. Dit kan ervoor zorgen dat je (mogelijk goede) kandidaten verliest en misloopt. Zoek actief naar eventuele glitches zodat je eventueel verlies van data (en dus tijd) kan onderscheppen.

Deze pagina is alleen helemaal te lezen met een (gratis) Recruitmentsystemen.nl account.

Maak een gratis account aan

Recruitmentsystemen.nl helpt je bij de selectie, implementatie, evaluatie en optimalisatie. Maak nu een gratis account aan en vergelijk ruim 30 recruitmentsystemen in de Vergelijker en krijg toegang tot de Kennisbank.
Deze pagina is alleen helemaal te lezen met een (gratis) Recruitmentsystemen.nl account.

Heb jij de Recruitment Tech Guide 2020 al in huis?

Recruitment Tech Guide 2020

De Recruitment Tech Guide 2020 staat vol met inspiratie voor als je meer wilt halen uit jouw recruitment met tooling. Dit is de tweede editie van het jaarmagazine over recruitmenttechnologie. Benieuwd naar de interviews, achtergrondverhalen en tips & tricks op het gebied van recruitment? Hier vind je de inhoud. Het 2020-jaarboek is hier te bestellen voor slechts €19,50!

De Recruitment Tech Guide 2020 is een handzaam A5-jaarmagazine met 100 pagina’s vol trends op het gebied van recruitmenttechnologie, achtergronden, interviews en een overzicht met leveranciers van recruitmenttechnologie in Nederland en België.