Expert Hans Scheers vertelt je 27 februari alles over het selecteren van een recruitmentsysteem

1390
Expert Hans Scheers vertelt je 27 februari alles over het selecteren van een recruitmentsysteem

Hans Scheers is woensdagmiddag 27 februari te gast in Recruitment Tech Monthly. De expert komt alles vertellen over recruitmentsystemen en neemt uiteraard het laatste nieuws en de laatste recruitmenttrends door met de kijkers.

Expert talk

Tijdens Demo_Day verzorgt Hans Scheers de expert talk ‘Kiezen in een snoepwinkel vol recruitmentsystemen’ in de Speakers Corner. Het hebben van een goed ingericht recruitmentsysteem lijkt anno 2019 een ‘no-brainer’ voor ieder bedrijf met een continue wervingsbehoefte. Maar welk systeem past het beste bij jouw situatie? Een voorproefje kun je verwachten bij de Monthly. Ook staan we stil bij de trends die hij voor 2019 ziet en bij de actualiteit.

27 februari live via Facebook

Wil jij het verhaal en de tips van Hans niet missen? Schakel dan in via ons Facebook-kanaal. Zet jezelf hier op ‘geïnteresseerd’ of ‘gaat’ en je ontvangt op 27 februari rond de klok van 16.00 uur een seintje wanneer we live gaan!

Over Hans Scheers

Hans Scheers heeft jarenlang in de detacheringswereld gewerkt en helpt nu op zijn eigen, nuchtere manier bedrijven bij het verbeteren van hun werving.