Webinar Hoe selecteer je de beste recruitment software voor jouw bureau?

  25

  Experts in gesprek over wat er allemaal komt kijken bij het selecteren van recruitment software

  Op 24 juni gaan verschillende experts uit de industrie met elkaar in gesprek over alles wat er komt kijken bij het selecteren van software voor jouw recruitment organisatie. Dries Vrijders van HRlinkiT, Patrick Boonstra van het Recruitment Innovation Lab en Mark Benschop van Bullhorn delen hun inzichten, ervaringen, tips en tricks.

  Het webinar volg je gratis. Vul het formulier in om je in te schrijven. Komt de datum je niet uit? Geen zorgen, meld je alsnog aan en wij delen achteraf de opname!

  Wat de experts je meegeven na het webinar

  Patrick Boonstra werkt als interim recruitment specialist samen met veel verschillende organisaties om hen te helpen bij het selecteren en implementeren van een ATS. Omdat Patrick al vroeg in het selectieproces bij een organisatie aan tafel zit, weet hij precies waar je op moet letten. Deze ervaringen deelt hij graag in het webinar.

  Als Solution Architect bij HRlinkiT ziet Dries Vrijders verschillende implementatieprocessen voorbij komen met verschillende succesvolle recruitment applicaties. Hij deelt in het webinar graag waar je op moet letten tijdens een selectieproces met oog op de doelstellingen van de organisatie.

  Account Executive Mark Benschop is continu in gesprek met veel verschillende recruitmentbureaus over hun bestaande processen in hun huidige IT-landschap en adviseert graag over optimalisatie om de toekomstplannen te kunnen behalen. In het webinar zal hij o.a. vertellen welke lessen hij daaruit heeft getrokken.

  Meld je gratis aan

  DELEN