Recruitment Tech Case_Day 2022

  180

  Locatie: Pathé Utrecht Leidsche Rijn
  Datum: 3 november 2022
  Tijd: 09:30 – 17:15 uur
  Aanmelden: Recruitmenttech.nl/caseday/

  Hoe kreeg Provincie Zuid-Holland draagvlak voor een apart recruitmentsysteem in plaats van de recruitmentmodule in het e-HRM systeem? Hoe selecteert IMC Trading inclusief en divers schaarse graduates? En hoe heeft Calco de stap gemaakt van losse systemen en Excel naar één geïntegreerd platform? Deze cases en nog veel meer ontdek je donderdag 3 november tijdens Recruitment Tech Case_Day. Tot en met 27 september profiteer je nog van de early bird korting op zowel fysieke als online tickets.

  Tijdens Case_Day vind je geen experts en gurus op het podium, alleen collegarecruiters die laten zien hoe ze software inzetten in hun recruitment en arbeidsmarktcommunicatie. Welke keuzes maken, hoe kregen ze intern draagvlak, hoe verliep de implementatie, waar liep men tegenaan en wat zijn de resultaten? Aan de hand van presentaties en interviews leidt host Annemarie van Campen je door deze dag. En ook de Recruitment Tech Awards 2022 worden uitgereikt tijdens Case_Day.

  Fysiek of online

  Case_Day is een hybride event waarbij je het event kunt bijwonen of het online volgen vanaf thuis of kantoor. Het event vindt plaats vanuit de centraal gelegen Pathé Leidsche Rijn bioscoop in Utrecht. Naast het plenaire programma kunnen deelnemers netwerken met elkaar en de case-sprekers. Uiteraard zorgen we voor een goede lunch, drankje, tussendoortjes en een goed gevulde goodie bag. En de popcorn mag uiteraard ook niet ontbreken!

  DELEN